Привітання не у віршах з Різдвом Христовим

Нехай тепле світло різдвяної зірки зігріває, а морозна зоря святкового ранку дарує надію на ясне майбутнє. Хай душа завжди буде відкрита дива, добра і чаклунству. Посміхніться всьому світові і він відповість вам взаємністю, а віра в різдвяне диво допоможе втілити його в життя.

Сьогодні урочистий день, на календарі сьоме січня, а це значить настав Різдво! І неможливо приховати добрі слова, рядки привітання йдуть одна за одною і мої щирі побажання щастя, здоров’я, любові і благополуччя! Нехай вони завжди незмінно будуть у твоєму житті!

Сьогоднішнє свято є для всіх особливим, адже саме в цю святу січневу ніч Діва Марія народила на світ нашого Спасителя Ісуса Христа і з тих пір цей день несе благодатне назва – різдво Христове! Я щиро хочу привітати тебе з цим святом і побажати всього самого доброго і світлого, не грішити, а зміцнювати віру в Бога!

Сьогодні перед нами відкриває завісу велике церковне свято – Різдво Христове! В цей день і сонце світить по-особливому, природа змінюється, а люди стають добрішими! Я бажаю тобі, щоб всі твої мрії здійснилися, щоб думалося тільки про хороше і відбувалося все найпрекрасніше!

Вітаю тебе з Різдвом, і дарую цей скромний букет компліментів: прекрасна зовнішність, чудовий характер, мила посмішка, гарні очі – це все про тебе! Нехай все, про що ти мрієш, чого бажаєш, збудеться в цю чарівну ніч. Бажаю радості, любові, добра, здоров’я і щастя з удачею. Нехай фортуна супроводжує тобі і буде завжди прихильною. Ще величезного і великого особистого щастя, хай зігріває кожен день, наповнює серце любов’ю і теплом. З Різдвом – яскравого, гарного і щасливого свята!

Різдвяна ніч – неймовірно довга, а до того ж часто видається особливо темною і сніжною. Але що нам до того, коли в наших будинках нас оточують затишок, свято і рідні! Я від серця і душі вітаю вас з Різдвом і передаю вам побажання всього найкращого! Нехай ваше життя радує вас виконанням бажань і справжньою любов’ю близьких людей!