Поздоровлення в прозі з Різдвом – своїми словами

У цей чудовий зимовий день вітаємо вас з народженням Бога нашого – Ісуса Христа, і бажаємо, щоб всі негаразди та проблеми ваші пішли далеко і не поверталися. На зміну їм нехай прийдуть успіхи і удачі, натхнення й позитив, радість і блиск в житті, позахмарність і оптимізм, а ви обов’язково діліться всіма цими дарами з оточуючими людьми – вам обов’язково повернеться сторицею! Добра вам і гарного настрою, а так само посмішок!

У переддень світлого та прекрасного свята Різдва Христового, хочемо щиро побажати вам яскраво відчувати прекрасні моменти в житті і цінувати їх, а ще любові і людської поваги, взаєморозуміння, достатку і комфорту в будинок, здоров’я вам і вашим близьким. Нехай ваші рідні дарують вам свою любов та увагу, а ви відповідайте їм тим же і радійте їх присутності у вашому житті. Нехай все задумане збудеться! Любові вам і творення на протязі всього вашого життєвого шляху!

Різдво – це день, коли у світ з любов’ю увійшов Ісус Христос. Це день всепрощення, світлих почуттів, день, коли торжествує любов. Нехай у цей день замовкнуть гармати і не підніметься в повітря жодна ракета, крім феєрверку! Нехай бог дасть тишу і відпочинок солдатам! І нехай наше серце ввійде любов до ближнього та дальнього! З Різдвом Христовим!

Нехай морози не охолодять серця! Хай Різдво подарує віру й надію! А свічки зігріють теплом і посмішки нехай як запалюються зірки! Теплих почуттів холодною зимою. Світлого Різдва!

Не сумуй в цей вечір, радій, радій, співай пісні! Сьогодні особливий день! Розплющ своє серце для світла і теплоти. Поділися, ніж можеш, з ближнім. Нехай у цей день всім буде добре! З різдвом Христовим!

Різдвяна зірка сьогодні панує на небі і радує весь світ благою звісткою – Христос народився! Нехай життя прихильною до вас буде і наповнює сенсом і радістю кожен новий день. Бажаємо вам, щоб всі бажання, загадані в цю святу ніч, здійснилися, щоб ваш дім був наповнений щастям, достатком і гармонією. Кохайте і будьте коханими. З Різдвом Христовим!

Настав довгоочікуваний свято року – Різдво! І ми хочемо привітати вашу родину з цим святим днем. Бажаємо вам жити дружно і берегти один одного, бути опорою і підтримкою. Нехай чарівні, радісні хвилини і годинник наповнять ваше сімейне гніздечко. Бажаємо всього найкращого, що є у світі. Проведіть це свято весело та поділіться своїм гарним настроєм зі своїми друзями.

Дозвольте від усієї душі привітати вас з Новим роком та Різдвом! Нехай новий рік складається тільки з радісних днів, а всі проблеми залишаться у році, що минає! Нехай богатирське здоров’я завжди буде вашим супутником, так само як і удача. Хай мир панує у вашому домі і за святковим столом збираються тільки справжні друзі!

Вітаємо вас, дорогі наші друзі, з чудовим зимовим святом, що несе добро і світло в душі і вдома людські – з Різдвом Христовим! Хай буде легким і світлим ваш життєвий шлях, теплим і затишним ваш будинок, добрим і великим серце кожного з вас. Напередодні цього чудового свята хочеться побажати вам по всім божої допомоги і підтримки, а найголовніше – віри! Віри не тільки в Бога, але й у себе! Удачі вам і любові, миру та взаєморозуміння.

Різдво – це день, коли у світ з любов’ю увійшов Ісус Христос. Це день всепрощення, світлих почуттів, день, коли торжествує любов. Нехай у цей день замовкнуть гармати і не підніметься в повітря жодна ракета, крім феєрверку! Нехай бог дасть тишу і відпочинок солдатам! І нехай наше серце ввійде любов до ближнього та дальнього! З Різдвом Христовим!

Різдво — самий чарівний свято! Він несе стільки прекрасних очікувань, веселощів, світла. І я бажаю тобі, щоб збулося те, чого ти дуже чекаєш! Бажаю, щоб у твоїй душі до наступного Різдва горів маленький вогник світла, який запалять близькі і друзі своєю добротою до тебе!

Різдво нечутно ступає по глибокому снігу. Все навколо сяє вогниками і навіть природа завмерла в очікуванні дива. Хочу побажати Вам у цю казкову ніч спокою, щастя та благополуччя. І нехай всі Ваші мрії збуваються, якими б чарівними і нереальними вони не здавалися.

З Різдвом Вас вітаємо! З чистим, світлим зимовим святом! Нехай у Ваш будинок завжди заглядає щастя, любов і добро, здоров’я і гроші. А все погане проходило повз і ніколи не зупинялося у вашої двері!

Ось ми і зустріли Новий рік. Настав час чарівного свята – свята світлих почуттів, віри і любові. Нехай він принесе Вам радість, спокій та затишок у будинок, а щастя і благополуччя, стануть Вашими вірними супутниками!

Багато в Різдво бажають одне одному любові, благополуччя, успіхів. А я хочу побажати тільки здоров’я і віри в Бога. Адже це і є – любов, благополуччя і успіх.

Нехай тепле світло різдвяної зірки зігріває, а морозна зоря святкового ранку дарує надію на ясне майбутнє. Хай душа завжди буде відкрита дива, добра і чаклунству. Посміхніться всьому світові і він відповість вам взаємністю, а віра в різдвяне диво допоможе втілити його в життя..

Під завивання лютої завірюхи і потріскування мороза ми прийшли до вас з душевним теплом і гарячими серцями, і хочемо поділитися цим теплом з вами. Хай у різдвяну ніч ваш будинок стане ще більш затишним і теплим, нехай у ньому лунає веселий дитячий сміх і завжди буде достаток! А казковий гном нехай принесе вам в подарунок те, що ви загадаєте. І неважливо, що це буде. Головне, щоб воно принесло вам радість і удачу! Щастя вам і удачі!

Напередодні світлого і доброго свята, який свідчить про народження Бога Ісуса Христа, приносимо вам свої привітання та щирі побажання. Нехай у вас все завжди гаразд – справи будуть успішними, взаємну любов, щастя – величезним, емоції – позитивними та райдужними. Несіть в світ світло і добро, щедрість і прощення, забудьте старі сварки і образи! Миру вам і світлої радості! І нехай Господь береже вас і ваших рідних.