Тексти привітань з Хрещенням Господнім

З Хрещенням Господнім тебе! Хай за вікном і холодно, але на душі тобі бажаю, щоб було тільки тепло. Щоб збувалися всі твої мрії, життя була веселою і щасливою, здоров’я тобі і всім твоїм рідним!

Уже понад тисячу років на честь великої євангельської події хрещення у річці Йордан християни Росії проводять освячення води, яка має в цей день могутню силу. Я вірю, що цілюща вода Йордану зробить усіх нас здоровими та дужими, помисли – світлими, а вчинки – чистими і благородними.

Але сьогодні ми святкуємо цей великий день. І бажаємо один одному великого щастя. Здоров’я. Виконання всіх щирих і побожних бажань, мрій, ідей. Досягнення великих цілей. А також, як часом наш прийде, раю небесного.

Сьогодні – Хрещення Господнє, і я щиро хочу привітати тебе з цим чарівним святом, побажати тобі здоров’я, щастя і зберігати сімейні цінності! Умій відрізнити істинне від хибного, правду від лестощів. Будь веселим, плекай в собі гарний настрій і дарувати позитив оточуючим людям!

Сьогодні найбільший, божественний свято –Хрещення Господнє! Щиро хочу побажати тобі лише найкращого, радості, безлічі щасливих моментів, везіння, відмінного настрою! В цей день молися Богу і проси у нього здоров’я для себе і своїх близьких, і нехай твоя віра міцнішає з кожним днем!

Дорогий друже! Вітаю тебе з святом Хрещення Господнє! Бажаю тобі нескінченною, прекрасної любові і нехай Хрещенські морози заморозять назавжди всі твої негаразди та неприємності. А що настала чудова весна хай розтопить всі твої чудові прагнення і мрії, і дзенькають, зцілювальними струмочками, принесе тобі чарівні плоди їх виконання!

Дорогі колеги! У це світле православне свято Хрещення Христового хочеться побажати вам якомога більше радісних моментів, успіху, процвітання і благополуччя. Нехай водохресна вода, змиваючи всі негаразди, наповнить вас бадьорістю і здоров’ям.

Шановний колега! Вітаю тебе з святом Хрещення Господнє! Бажаю тобі, щоб правильно вибрані Хрещенські сани мчали тебе із захоплюючою дух швидкістю по твоїй трудовій ниві в потрібному напрямку удачі і за кожним віражем тебе чекав чудовий успіх!Міцного здоров’я, тобі величезних трудових досягнень і прекрасного святкового настрою на весь рік!

Красиві привітання зі святом Хрещення Господнє, слова колегам, друзям, коханій в прозі, побажання родичів, другу, подрузі в цей день своїми словами.

Будьте щасливі, дорогі мої! Воістину кажу Вам – будьте щасливі! Тому що саме цього бажає Бог для Вас! З Хрещенням Господнім!

Нехай збуваються всі Ваші благі мрії! Нехай удача завжди буде на Вашому боці! Будьте здорові і щасливі!

В цей день у далекому минулому відбулося Хрещення Господнє. Ісус Христос занурився тоді в благі води річки Йордан. І прийняв віру Християнську. І також ми, християни, тепер святкуємо цей день як велике свято. Тому що саме з моменту хрещення Христа розпочалося християнство. І встановився у Всесвіті мир і порядок. Тому ми святкуємо цей день, як ніякий інший. І бажаємо один одному — будьте щасливі!

Коханий! Я відправляю тобі цю водохресну смску, щоб вона оберігала тебе від усіх неприємностей, печалей і негараздів. Вона буде для тебе прекрасним талісманом, що приносить тільки щастя, любов і радість. І нехай у цей день тебе оточують тільки близькі, рідні і люблячі тебе люди.

Вітаю тебе з Хрещенням! Бажаю світла і радості, душевного спокою і благополуччя. Дуже хочу бачити тебе щасливим, радісним, успішним і здоровим. І, сподіваюся, що свято Хрещення подарує тобі все, про що мрієш і про що просиш небеса. Головне в цей день – попросити, адже в Хрещення наші прохання небо чує краще! Зі святом!

Тебе з хрещенням, друже мій, вітаю. Адже це свято важливе для всіх нас! Бажаю бути тобі здоровим, а для цього, пішли купатися в ополонці зараз!

Хрещення – душевне свято, в ньому немає місця для сумних спогадів і печалі. Сьогодні чарівні властивості води допоможуть позбутися від важкого тягаря гріхів і світ відкриється в новому світі – яскраве і радісне, повне надій і можливостей. Бажаю завжди знаходити час для добрих справ, і ти обов’язково будеш винагороджений відмінним настроєм!

У свято Хрещення Господнього я від душі хочу побажати вам цінувати не тільки перемоги, але й поразки, адже саме завдяки промахам ми зростаємо; радіти не тільки здоров’я, але і хвороб, адже саме вони допомагають нам розвивати силу духу і ставати сильнішими! Нехай Господь Бог завжди допомагає долати будь-які труднощі!